De Wissel wint met mascottenaam Scottie

De mascotte van de Schoolsportvereniging heeft een naam: Scottie. Groep 4b van basisschool De Wissel bedacht deze stoere naam voor de sportieve beer. Zij wonnen hiermee de mascottewedstrijd.

In totaal 50 inzendingen kwamen binnen op de vraag om een passende naam te bedenken voor de nieuwe mascotte van de Schoolsportvereniging. Groep 4b van basisschool De Wissel bedacht met meester Mike (Lekker Fit!-leerkracht en coördinator van Schoolsportvereniging Feijenoord) de naam Scottie, afgeleid van mascotte.

Scottie kwam afgelopen vrijdag tijdens de gymles langs om het goede nieuws mede te delen. Wij hopen dat Scottie, wanneer de coronamaatregelen het weer toelaten, voor veel blijde gezichten zorgt bij toekomstige sportactiviteiten op de scholen van de Schoolsportvereniging.