Feest: SSVeest in Delfshaven

Feest in Delfshaven. Afgelopen woensdag (15 september) waren alle kinderen van de Vierambacht, CBS Mozaïek, de Ark en de RK Mariaschool uitgenodigd om naar het schoolplein van de Vierambacht-school te komen voor het SSVeest van SSV Nieuwe Westen. De kinderen konden tijdens dit feest dansen, hockeyen, boksen en over de hordes lopen bij atletiek.

Daarmee was SSV Nieuwe Westen de eerste in Delfshaven, van dit schooljaar, met een SSVeest. Er waren veel kinderen en ouders aanwezig bij het feest die informatie ontvingen van de clubtrainers en van coördinator Tom Kalkman over de proeftrainingen en het aanmelden. Tom zei na afloop: ‘Geweldig hoeveel kinderen en ouders er waren, ook de ouders hebben kunnen zien wat voor leuk sportaanbod we hebben in de wijk. De kinderen kunnen zich aanmelden en de komende twee weken gaan ze proeftrainen.’

Het volgende SSVeest in Delfshaven staat gepland op woensdag 22 september bij SSV Schiemond, locatie basisschool de Boog in Rotterdam. Gevolgd door het SSVeest van SSV Bospolder/Tussendijken op woensdag 29 september bij Pier 80 Huis van de wijk.

Wil je ook sporten? Ga dan snel naar het sportaanbod in jouw wijk!