Korfbalvereniging Sperwers is afgelopen schooljaar gestart met een aantal proeftrainingen bij Schoolsportvereniging Carnisse om de jeugdafdeling een nieuwe boost te geven. Helaas zijn, vanwege het Corona-virus, een aantal trainingen komen te vervallen. Kinderen konden niet meer naar de vereniging komen, tot dat…

Het enthousiasme waarmee de kinderen en ouders zijn ontvangen tijdens de proeftrainingen, heeft ervoor gezorgd dat de kinderen zijn teruggekomen toen dit weer mogelijk was. De kinderen hebben afgelopen weekend zelfs hun eerste competitiewedstrijd gespeeld en ook nog gewonnen. Leuk om te zien dat ook de ouders erg betrokken zijn bij het team en de vereniging.

Na een periode van tegenslag met opzeggingen bij de jeugd, is dit een mooie beloning voor het doorzettingsvermogen van Sperwers. Het komende jaar zullen zij hun trainingen op locatie Carnisse blijven aanbieden om nog meer nieuwe kinderen aan de vereniging en korfbal te binden.

Benieuwd naar de trainingen van Sperwers? Neem dan een kijkje op deze pagina!