We zijn bij de Schoolsportvereniging blij met de kwaliteit van de trainers, die bij ons zijn aangesloten. Er zijn echter verenigingen die nog een stapje verder gaan en zich ook actief bemoeien met de sociale ontwikkeling van het kind.

Zo had kickbokstrainer Noel Soares zijn kinderen de opdracht gegeven om een werkstuk te maken over respect en discipline. Noel hecht hier als persoon veel waarde aan en weet wat nodig is om als sporter en mens aan de top komen. Kinderen kwamen met mooie zelfgeschreven brieven terug, maar er werden ook hele werkstukken gemaakt.

Ook vanuit de ouders wordt er aangegeven dat ze merken dat kickboksschool Team Soares intensief inzet op positief gedrag bij kinderen.

*Vanwege de AVG-wetgeving is de persoon rechts op de foto onherkenbaar in beeld gebracht.