Geen doorgeknipt lintje, maar een bal door de korf. Zo werd op sportieve wijze de vernieuwde gymzaal van de Elisabethschool in Carnisse geopend. Tijdens de feestelijke opening, afgelopen vrijdag, was er genoeg te doen voor ouders en kinderen.

De gymzaal is sinds oktober in gebruik en heeft een interactieve muur en led-verlichting op de vloeren waarmee de speelvelden op de grond worden gecreëerd. Tijdens de opening konden ouders kennismaken met de zaal door een aantal spellen te spelen op de interactieve muur. Ook konden ze een workshop boksen volgen van combinatiefunctionaris Cedrick Copra van Rotterdam Sportsupport en Noel Soares van Team Soares.

In de gymzaal van de Elisabethschool worden ook diverse trainingen aangeboden van verenigingen die zijn aangesloten bij Schoolsportvereniging Carnisse.