Basketballers in de leeftijd van 6 tot 12 jaar streden afgelopen weekend tegen elkaar tijdens de SSV Peanuts Cup Basketbal Bokaal. Dit toernooi vond plaats bij basketbalvereniging Rotterdam-Zuid aan de Haastrechtstraat. Niet alleen de kinderen die via de Schoolsportvereniging sporten waren aanwezig, maar ook andere leden en supportende ouders.

De Peanuts Cup is een toernooi speciaal voor jonge basketballers in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar oud. Het ging die dag vooral om het spel, plezier en de normen en waarden. Natuurlijk is er ook een winnaar gekozen: Team Turquoise. Deze basketballers verdienden de STAR-prijs. De prijs gaat naar het sportiefste team dat zich aan de normen en waarden van STAR houdt. STAR staat voor Sportief, Teamwork, Acceptatie en Respect. Dit zijn vier componenten die zeer belangrijk zijn binnen een teamsport.

Al met al kunnen we weer terugkijken op een geslaagde dag, met dank aan de organisatie!