Met eigen ogen zien hoe ****Feyenoord Basketball** in de eredivisie wint van Apollo Amsterdam. Die kans kregen de kinderen die via de Schoolsportvereniging basketballen. **

Afgelopen zondag mochten 50 basketballers die via verschillende Schoolsportverenigingen lid zijn van een basketbalvereniging samen met een ouder/verzorger een eredivisiewedstrijd uit de Dutch Basketball League bekijken.

Bijzonder

Feyenoord Basketball speelde in het Topsportcentrum Rotterdam tegen Apollo Amsterdam. De Rotterdammers wonnen met 93-71 van de Amsterdammers. Dat maakte het bezoek natuurlijk extra bijzonder.

Topsportwedstrijd

Vanuit Rotterdam Sportsupport willen we zoveel mogelijk kinderen die sporten via de SSV de kans geven om te ervaren hoe het is om naar een topsportwedstrijd te gaan van hun sport.

Wijken

In de wijken Spangen, Oude Westen, Provenierswijk, Schiemond, Beverwaard, Afrikaanderwijk, Hillesluis, Carnisse, Hordijkerveld, Bloemhof en Pendrecht kunnen kinderen dit schooljaar via de Schoolsportvereniging basketballen in hun eigen buurt.