Goed nieuws in Het Nieuwe Westen! ****CBS De Ark** heeft zich als school aangesloten bij de SSV in deze wijk. Dat betekent dat nog meer kinderen de weg naar de sportvereniging in hun wijk kunnen vinden.**

Al tien jaar bestond Schoolsportvereniging Het Nieuwe Westen uit één school: OBS de Vierambacht. Sinds deze maand is daar een school bij: CBS De Ark. Directrice Ingard Lachman en projectcoördinator Robert van der Hart (van Rotterdam Sportsupport) tekenden deze week het contract.

Dankzij deze samenwerking kunnen nog meer kinderen vis de Schoolsportvereniging gaan sporten in hun wijk. De SSV-coördinator in deze wijk zal zich namelijk ook gaan inzetten om op CBS de Ark leerlingen enthousiast te maken voor het sportaanbod.

Via SSV Het Nieuwe Westen kunnen basisschoolkinderen momenteel schaken (De Koddige Koning), dansen (Got2Groove), hockeyen (HC Delfshaven), judoën (JCR Judo) of atletiek beoefenen (Rotterdam Atletiek).