Structureren, stimuleren, individuele aandacht geven en regie overdragen. Deze vier kwaliteiten én handvatten hiervoor kwamen vorige week aan bod tijdens de cursus ‘4 inzichten over trainerschap’. Deze werd georganiseerd voor de trainers van clubs die via de Schoolsportvereniging training aan de kinderen geven. Ruim tien procent van de SSV-trainers volgde de cursus.

Robbie van Beers, Frank Vermeulen en Berco van Rheeden van Rotterdam Sportsupport gaven deze cursus. De kwaliteit die we nastreven bij de Schoolsportvereniging willen we op deze manier naar een nog hoger plan tillen. De cursus is onwijs positief ontvangen door alle aanwezige trainers.

Benieuwd naar de verschillende opleidingen die Rotterdam Sportsupport aanbiedt? Kijk dan even op de website of neem contact met ons op.