Zo’n 10 jaar geleden is Bushi Dojo gestart met het aanbieden van Aikido trainingen in een klein speelzaaltje. Drie leerlingen kwamen opdagen bij de eerste training. Eén ervan staat nog steeds op de mat en traint inmiddels bij de volwassen. De speelzaal is ingeruild voor een aanbod op meerdere locaties, waarvan op twee locaties er een samenwerking is met de Schoolsportvereniging. Meer dan 40 kinderen trainen via deze SSV’s (Carnisse en Hordijkerveld) bij Bushi Dojo.

Door het geven van kwalitatief sterke trainingen zijn ze in staat te groeien en hebben ze een belangrijke functie voor de wijken. Ze zijn altijd zoekende naar manieren om kinderen en volwassenen iets extra’s mee te geven. Zo is dit jaar het tweede kinderboek uitgebracht (www.zsterk.nl). Meer informatie over Aikido Vereniging Bushidojo vindt u op www.bushidojo.nl.